Nyheter

Vil ha mer av mindre skjønt
Flere bør ta inn produkter som ikke møter skjønnhetskravene, mener Lene Kallum i Too Good To Go.
Hun mener det er viktig å få snåle, snodige, skjeve, skrukkete og skadede frukt og grønnsaker ut til forbrukeren.
– Jeg ser at det er mye mer fokus på dette i butikkene enn det var før; i hvert fall noen steder. Men generelt synes jeg ikke at forbrukerne har mulighet til å velge dette i stor nok skala, sier Kallum.

Hun sammenligner det å handle snål mat eller overskuddsmat med å kjøpe brukt sofa på Finn: Aksepten er større enn for noen år siden.
Too Good To Go samarbeider også med mange dagligvarebutikker og ser at det ofte havner produkter med en annen form eller fasong oppi forundringsposene derfra.
Sju av ti vil kjøpe
Too Good To Og gjennomførte ved hjelp av Norstat en spørreundersøkelse blant 1.061 nordmenn i mai i år:
-
Ja: 71 %
-
Nei: 3 %
-
Kanskje: 14 %
-
Kjøper det allerede: 13 %