FABRIKKBESØK: På TeMa-dagen «Produktutvikling, smak og produktivitetsforbedringer» kan du få med deg et besøk i Nidar sin sjokoladefabrikk. (Foto: Orkla Confectionery & Snacks Norge))

TeMa-dag om produktutvikling

Neste TeMa-dag kommer til å handle om produktutvikling, smak og produktivitetsforbedringer.

Publisert Sist oppdatert
Uansett hva du produserer er det nødvendig å utvikle nye produkter, forbedre produktiviteten, sørge for et trendy design og energieffektivt produksjonsutstyr.Neste TeMa-dag, som arrangeres tirsdag 12. september på Nidar-fabrikken i Trondheim, kan du få tips om disse temaene, samt høre andres erfaringer på området.Dagen innledes av ulike foredragsholdere fra Orkla Confectionery & Snacks Norge AS, som skal snakke om produktutvikling og smak, energieffektivisering i fabrikken, innovasjon og forbedring i produksjon og forebyggende vedlikehold.Etter pause blir skal Ragnar Johansen i Grilstad snakke om sunnhet og smakspreferanser, Jon Anders Leikvoll i Skala Maskon om driftsoptimalisering og Jon Nordbø i Tine Ingrediens om produktutvikling på ingrediensplan.– Denne dagen kan du også få med deg et besøk i sjokoladefabrikken – enhvers søte drøm, skriver arrangør Teknologisk Matforum i invitasjonene til arrangementet.
Powered by Labrador CMS