innovasjon

PÅ BELGEN: Belgfrukter på innovasjonstoppen på Sial.

Sial-gull til vegetarbiffer

Økologiske biffer og boller av linser, kikerter og bønner ble belønnet med innovasjonsgull på Sial-messen.

Publisert Sist oppdatert
Messe i Frankrike, premier til Frankrike – fagmessen i Paris belønnet stort sett franske produkter med innovasjonspriser i år. 11 av de 15 produktene som fikk innovasjonspris i forskjellige kategorier, kommer fra arrangørlandet.Nå er gull-, sølv-, og bronsemedaljene fordelt, og hadde det ikke vært for peruansk quinoa på delt tredjeplass, ville pallen vært helfransk.Den største innovasjonen i år bare bekrefter grønnsaktrenden: En hel serie økologiske grønnsakprodukter skal gi vegetarianerne god mat med rikelig med proteiner og fiber.Den grønne slakteren – Le Boucher Vert – er varemerket som Ici & Là bruker på serien. Den består av biffer av henholdsvis grønne linser, kikerter og flageolettbønner – og boller av de samme belgfruktene.Biffene og bollene er klare til steking i panne eller ovn.Sølvmedaljen går til krydderkverner med tørket sopp. Les moulins à champignons, under merket Sabarot, består av forskjellige sorter sopp – steinsopp, morkler og blandede skogssopper – klare til å kvernes opp.Bronsemedaljen deles mellom kjøtt og quinoa.The Meat Cellar fra Puigrenier er kjøtt som er modnet i kjølige rom etter gamle teknikker, i minst 21 dager. Produktene presenteres vakuumpakket og lagt i i trekasser, med tilberedningsinstruksjoner, og serien inneholder en lang rekke forskjellige stykningsdeler.Peru står for desserten og det eneste innslaget på pallen som ikke er fransk. Virú er merket, og produktet er en dessert av quinoa og frukt, pakket i enkeltporsjoner med skje i lokket.Du kan lese mer om Sial i , som kommer på papir 21. november.

Fransk, fransk, fransk og peruansk

Grønn slakter og tørket sopp

Kjøtt og quinoa

Matindustrien nummer 11
Powered by Labrador CMS