Matmerk

Daglig leder Marit Evanger og produktansvarlig Sten Thure Solli gleder seg over Spesialitet-merket.

Pinnekjøttpølse med merke

Lammepølse med pinnekjøtt kan lett danke ut julematen, ifølge Matmerk.

Publisert Sist oppdatert
– Dette er knallgode pølser! Pinnekjøttpølsa er et strålende eksempel på en morsom og vellykket vri på norske tradisjonssmaker. Ja den kan lett danke ut julemiddagen, sa en begeistret Nina Sundqvist fra Matmerk da hun delte ut Spesialitet-merket til to pølsevarianter fra Røroskjøtt.Lammepølse med pinnekjøtt og Kalvepølse fra Røroskjøtt fikk kvalitetsmerket da det økologiske miljøet i Norge var samlet på konferansen Øko 3.0 nettopp på Røros.– Vi er utrolig stolte og synes det er kjempemoro å få Spesialitet, sier produktansvarlig Sten Thure Solli. – Spesialitet er et bevis på den kvaliteten vi jobber for hver dag.Lammepølse med pinnekjøtt kombinerer biter av Røroskjøtts egenproduserte pinnekjøtt med grovkvernet lamme- og kalvekjøtt. Den inneholder 81 prosent kjøtt, mens kalvepølsene inneholder hele 85 prosent kjøtt.
Powered by Labrador CMS