Annonse
Nyheter

Påmelding til NM i Kjøttprodukter 2021 er åpnet
Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av julemat, pålegg, kaker, steker og ferdigmat.
Annonse
Det melder Kjøttbransjen på sine nettsider.
KLF har åpnet påmeldingen til NM i Kjøttprodukter 2021. I konkurransen kåres det norgesmestere, gull-, sølv og bronsevinnere, spesialpris for Økologisk og eventuelt egne priser/premier fra samarbeidspartnere og skolekonkurranse i medisterkakeklassen.
- Påmelding til konkurransen 19. august til 14. september
- Innsending/innlevering av produkter 11. til 12. oktober
- Bedømming 13. til 15. oktober
- Påmeldingsfrist kåringsarrangement 29. oktober
- Kåringsarrangement 11. november
Meld deg på her.