UTRYGG MAT: Farene går gjennom, én og én matgruppe om gangen. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Inviterer til «bakterieskole»

Det er nesten umulig å holde orden på alt som er farlig for maten – nå inviterer Teknologisk Matforum til «bakterieskole».

Publisert Sist oppdatert
Du kurses i salmonella, E.coli, listeria, muggsopptyper, noro-virus, hygiene og mye annet. Og det er selvsagt nyttig.– Men minst like nyttig er det å få vite mer om hvor og hvordan dette kan oppstå, hva må man være spesielt på vakt for og hvordan man kan finne det, konstaterer Teknologisk Matforum.I stedet for å snakke om én og én ting, inviterer TeMa nå til det som nærmest er en liten «bakterieskole» 26. oktober. Her blir det fokus på de ulike matgruppene og hva som kan oppstå.Dagen starter med en liten oversikt over matforgiftninger. Så er det over på alle de ulike matgruppene, i tillegg til en gjennomgang av de spesielle utfordringene med importert råstoff. Til slutt blir det en runde om bearbeiding av sammensatte produkter.Folkehelseinstituttet, Animalia og Veterinærinstituttet stiller med foredragsholdere.

Én og én matgruppe

Import og bearbeiding

Powered by Labrador CMS