Nyheter

Tork er en av minst to stander som er stengt på grunn av utstillerens bekymring for koronaviruset.

Hygieneselskaper stengte stand

To utstillere av hygieneprodukter har stengt sine utstillingsplasser under Smak og Holdbar 2020.

Publisert Sist oppdatert

Tork og Katrins to utstillingsplasser er begge stengt, og begrunnelsene er knyttet til koronaviruset. Svenskeide Tork representeres i Norge av Essit y Norway AS.

Foto Plakaten ved Torks stand.
Foto Plakaten ved Katrins stand.

Arrangørene bekrefter at til sammen fire utstillere har latt være å stille opp på Smak og Holdbar 2020. To av dem begrunner dette direkte med koronaviruset.

Nesten 500 utstillere

Foto Lavendel Hygiene AS og salgssjef Øyvind Mathisen har ingen planer om å avbryte deltakelsen på Smak og Holdbar 2020.

Til sammen deltar nesten 500 utstillere på de to messene. Lavendel Hygiene AS fra Oslo er en av utstillerne:

– Vi blir her, sier salgssjef Øyvind Mathisen til Matindustrien, mens han deler ut antibakterielle produkter til de besøkende.

Følger myndighetsrådene

– Norges Varemesse følger løpende myndighetenes anbefalinger angående Covid-19. Dette har vi kontroll på, sier prosjektleder Torill Engelberg for Smak 2020, som forstår at frafallene skaper en viss bekymring hos andre utstillere, ikke minst for at uroen kan føre til at antall besøkende blir lavere enn ventet.

Allerede mandag ble publikum, utstillere og presse informert per epost om at messene etablert ekstra hygiene- og smitteverntiltak på grunn av koronaviruset. Oppfordringen er klar: Ekstra god håndhygiene og tilstreb å hoste/nyse i et papirlommetørkle eller i albuekroken.

Powered by Labrador CMS