Nyheter

Henter dansk grøt-suksess til Norge

Norgesgruppen Servicehandel har inngått avtale om å etablere det danske Grød-konseptet i Norge. Målet er å åpne den første restauranten i løpet av 2023.

Publisert Sist oppdatert

Partene har ambisjoner om et langsiktig samarbeid, men starter i første omgang med en pilot i Oslo. Hvis nordmenn er klare for å ta imot Grød vil det legges plan for videre utrulling.

Gründeren Lasse Skjønning Andersen gleder seg til å teste ut konseptet i Norge:

– Nordmenn har en fantastisk grøtkultur, og jeg føler meg overbevist om at nordmenn vil ta godt imot vår sunne, smakfulle og bærekraftige mat. Samtidig har jeg stor respekt for alt som skal til for å lykkes når vi skal bringe Grød-konseptet inn i et nytt land. Jeg er glad for at vi har funnet den rette partneren i Norgesgruppen, som er et solid selskap med bred kompetanse på drift innen matbransjen, sier Andersen i en pressemelding.

Direktør i Norgesgruppen Servicehandel, Kristine Stranne, har stor tro på at det nye konseptet vil lykkes i det norske markedet:

– Vi synes Grød er et spennende konsept som treffer flere av trendene vi ser i markedet i dag, og som tilbyr det norske markedet noe nytt. Vi er imponert over hva Grød har fått til i Danmark og har stor tro på at kundene i Norge vil verdsette produktene og konseptet. Nå er vi i gang med å finne gode lokaler, og vi har som mål å åpne to til tre restauranter i Oslo så raskt som mulig. Deretter vil vi vurdere nye potensielle steder fortløpende.

Fakta
Grød er en dansk kjede og matvarebedrift som driver ni restauranter i Stor-København og én i Århus, samt selger grøtprodukter i butikk og på nett. Menyen til Grød er fokusert på grøt med bredt utvalg av toppinger, men inneholder også ulike bowls, risottovarianter og et godt utvalg kvalitetsdrikke.
Powered by Labrador CMS