Nyheter

Freia inngår partnerskap med Toppfotball Kvinner og flere av spillerne i Toppserien og 1. divisjon.

Freia: Vil løfte oppmerksomheten rundt kvinnefotballen

Freia inngår partnerskap med Toppfotball Kvinner og flere av spillerne i Toppserien og 1. divisjon.

Publisert Sist oppdatert

I fjor gjennomførte Freia en stor kampanje med Ada Hegerberg, Harry Kane og Virgil van Dijk. Freia tar med seg Hegerberg videre og fokuserer denne sommeren 100 prosent på kvinnelige fotballhelter.

– Vi elsker det disse jentene står for, sier Anette Tveitan Einarsen, Brand Manager i Freia i en melding.

– De passer utrolig godt inn i måten vi ønsker å bygge merkevare på. Spillerne i Toppserien og 1. divisjon er fantastiske rollemodeller og vi heier skikkelig på dem.

Sammen med noen av Norges råeste fotballspillere, skal Freia og Toppfotball Kvinner engasjere og inspirere til ekte idrettsglede. Målet er å løfte oppmerksomheten rundt kvinnefotballen, bygge profiler og skape entusiasme i hver krik og krok av landet. Kampanjen benytter spillere fra samtlige Toppserieklubber og to 1. divisjonslag, samt Ada Hegerberg (Lyon), Guro Pettersen (Vålerenga) og Lisa Nålsund (Manchester United).

– Vi ønsker at også jenter kan drømme om å bli fotballstjerner. Det å synliggjøre idoler i kvinnefotballen er derfor svært viktig for oss. Vi har en drøss av dem både i Toppserien og i 1. divisjon. Det at Freia velger å fronte disse spillerne, sender et sterkt signal om verdien deres. Den kommer bare til å øke i årene som kommer, sier merkevare- og markedssjef i Toppfotball Kvinner Sissel Gynnild Hartley.

Kampanjen lar heldige vinnere oppleve et drømmetreff med sin fotballhelt, enten det er Cecilie Redisch Kvamme i Bergen, Guro Pettersen i Oslo eller Ada Hegerberg i Frankrike. Det er Pulse Communications som står bak arbeidet sammen mellom Freia og Toppfotball Kvinner.

Powered by Labrador CMS