helse

INSPIRATOR: Sial-sjef Nicolas Trentesaux vil inspirere bransjen.

– Enorm vekst i næringen

Veksten i matvarebransjen er enorm, ifølge arrangørene av Sial. Helse, håndverk og hjemlevering blir messetrender.

Publisert Sist oppdatert
I en pressemelding melder arrangørene bak bransjemessen i Paris at Sial viser «en næring i enorm vekst og utvikling».Messen byr på mer enn 400.000 ferskvarer og bearbeidede produkter.– Sial er verdens største matmesse og gjør det enkelt å finne inspirasjon. Med 7000 utstillere og tallrike områder for demonstrasjoner og konferanser, blir det rettet søkelys på alt fra ingredienser og produkter til helsetrender, økologiske og eksotiske produkter og digitale matvarer, sier Sial-gruppens administrerende direktør Nicolas Trentesaux.Messen frister blant annet med stjernekokken Joël Robuchon – mannen med flest Michelin-stjerner i verden, 26 i alt. Han sitter i juryen for Sial Innovation Awards. I tillegg vil han utarbeide en restaurantkurv med de mest utsøkte produktene fra utstillerne.Messeprogrammet byr på blant annet omvisninger på ferskvaremarkedet Rungis og på oppdagelsesreiser blant restaurantene i Paris.– Restaurantnæringen kan sammenlignes med et permanent laboratorium, der trender som påvirker hele bransjen blir skapt og videreutviklet, sier Anne Claire Paré, grunnlegger i Bento Consulting.Årets viktigste trender blir helse, personlig håndverk, spesialekspertise og hjemlevering av mat.Sial arrangeres 16.–20. oktober.

400.000 produkter

Robuchon-kurv

– Permanent laboratorium

Powered by Labrador CMS