Nyheter

Eirin Schrøder. Foto: Eurofins

Eirin Schrøder ny styreleder i Teknologisk Matforum

På generalforsamlingen 3. mai ble Eirin Schrøder enstemmig valgt som ny styreleder i Teknologisk Matforum.

Publisert Sist oppdatert

Schrøder er Business Unit Manager i Eurofins (et av verdens ledende private laboratorieselskap) og har i over 20 år jobbet med mattrygghet på en eller annen måte. Her er verifisering av mattrygghet og matens kvalitet gjennom kjemiske analyser hennes fagfelt. I tillegg er de rådgivningspartner for sine kunder i hele matens verdikjede. Tidligere har hun jobbet i Orkla Health, Maskinpakking og Stranda Spekemat. Yrkeskarrieren startet faktisk innen produksjon av biologisk protein i et firma som het Norferm.

– En bransjeforening som Teknologisk Matforum samler mange i bransjen og er et felles møtepunkt på temadager og ikke minst på Næringsmiddeldagene, som er det eneste møtepunktet som samler bransjen på denne måten, sier hun til Tema.no og håper å treffe mange på det årlige treffet i juni.

Teknologisk Matforum (Tema) har ca. 650 medlemmer fra hele næringsmiddelbransjen, i tillegg til representert fra produsenter, leverandører, konsulenter, utdanningsinstitusjoner og forskere som på en eller annen måte har en tilknytning til bransjen.

­

Powered by Labrador CMS