Tine

UTFORDRING: Under årets Mat & Emballasje kan du få se designstudenter bryne seg på emballasjeoppgave fra Tine. (Foto: Tine)

Designer fremtidskartonger på messa

Imorra starter Mat & Emballasje 2017 på Lillestrøm. I tillegg til et spennende seminarprogram blir designstudenter utfordret til å lage morgendagens melkeemballasje.

Publisert Sist oppdatert
-messen arrangeres på Lillestrøm 7. til 9. februar. Som en del av seminarprogrammet har messearrangørene av samlet et knippe designstudenter fra Westerdals til workshop tirsdag og onsdag.Her vil studentene bli utfordret av til å designe morgendagens melkeemballasje og begeremballasje. I forslaget oppfordres de til å vurdere følgende komponenter: Melkens holdbarhet, resirkulering/miljøbelastning, matsvinn, transport/logistikk og brukervennlighet.Resultatene av workshopen vil presenterer tirsdag og onsdag ca. klokken 13.30 i seminarområdet Hall B.Torsdag 8. februar kl 13.00 vil det også bli utdeling av ”Beste emballasje 2017”. Dette er en uformell utdeling der studenter og bransjefolk velger sin vinner blant utstillerne på ”SMAK” og ”Mat og Emballasje”. Kriteriene det bedømmes etter er miljø, design og innovasjon.Mat & EmballasjeTineSe her for oppdatert seminarprogram.
Powered by Labrador CMS