Nyheter

Team Norway er på plass i Tallinn. Foto: Jonas Haarr Friestad

Bocuse d’Or Europe 2020 i gang

Etter flere utsettelser startet den europeiske finalen Bocuse d’Or i Tallinn denne uka. Det blir uten publikum på tribunene.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for å være på plass i Tallinn, og for at alt har gått bra i forberedelsene, til tross for koronasituasjonen og all uforutsigbarhet den medførte. Det er en stor fordel at teamet er så erfarent og trygge på hverandre, og vi gleder oss virkelig til å konkurrere her i morgen, coach Gunnar Hvarnes i en pressemelding.

Det er syvende gang Bocuse d’Or Europe arrangeres, og Norge har stått på pallen hver gang. Å komme på pallen er målet også denne gangen.

– Det er annerledes i år. Vanligvis reiser vi ned i god tid og trener lokalt med siste gjennomkjøring og smakinger, men det fikk vi ikke gjort i år. Det er bare de aller siste nødvendige forberedelsene som gjøres i Tallinn, tilføyer Christian André Pettersen.

Christian André Pettersen og Team Norway konkurrer fredag i kjøkken nummer åtte. De starter konkurransen klokken 08:40, tallerkenretten leveres klokken 13:40, og klokken 14:15 presenteres fatet. Prisseremonien finner sted i dag, fredag, klokken 16:00.

Powered by Labrador CMS