Fjordland

Priskrigen i butikkene gjør at Fjordland må rasjonere risgrøten sin.

Begrenser butikkbestillinger

Fjordland innfører grense for hvor mye risgrøt butikkene får bestille.

Publisert Sist oppdatert
– Priskrig på Fjordland risgrøt gjør markedet umettelig på grøt, konstaterer produsenten i en pressemelding.Aldri tidligere har det blitt kokt mer risgrøt på Tretten i Gudbrandsdalen. Grøtkokeriet har satt inn ekstra ressurser og koker grøt døgnet rundt. Likevel er det ikke nok, og Fjordland sliter med å levere nok av både forbrukerpakningene på 940 og 450 gram, og storhusholdningspakningen på 2X4 kg.– Vi beklager at vi ikke klarer dekke den enorme etterspørselen etter risgrøt, men våre anlegg produserer døgnkontinuerlig i døgnet sju dager i uka. Vi har rett og slett ikke maskinkapasitet til å produsere mer, men våre folk i Gudbrandsdalen står på dag og natt med å lage risgrøt til jul, sier kommunikasjonssjef Anne Marit Rødland i Fjordland.Risgrøten selger langt over prognosene på grunn av priskrigen med priser helt ned i 1,50 i butikkene. Derfor er det innført midlertidig maksgrense på bestillingene til butikk, for å sikre leveranser til flest mulig.– Fjordland beklager sterkt de problemer dette medfører for kundene våre, men sammen med produksjonsanlegget gjør vi alt vi kan for å få risgrøt ut til folket, heter det i pressemeldingen.

Koker døgnet rundt ...

... men klarer ikke å lage nok ...

... og innfører midlertidig maksgrense

Powered by Labrador CMS