Felleskjøpet planlegger et moteshow lørdag 14. september i teltet vårt på Dyrsku’n. Her utfordrer de alle til å delta
Felleskjøpet planlegger et moteshow lørdag 14. september i teltet vårt på Dyrsku’n. Her utfordrer de alle til å delta

Felleskjøpet inviterer til unikt grønt moteshow

Felleskjøpet inviterer til helt spesielt moteshow under årets utgave av Dyrsku’n. Slik kan du delta.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år kom nyheten om at Felleskjøpet Agri hadde inngått avtale med Wenaas Workwear om levering av bekledning til bondesamvirkets butikker. Dermed får vi tilbake ikoniske plagg som FK-dressen og T-skjorta, men også noen spennende nyheter.

– Vi håper å kunne vise fram de første nyhetene under Dyrsku’n, men denne gangen vil vi også be om hjelp fra det norske folk, sier merkevaresjef Trond Østby i Felleskjøpet.

Moteshow i teltet

Østby og Felleskjøpet ønsker nemlig å vise fram mange kreative løsninger til hva bondens klær i grønt og gult kan brukes til.

– Vi planlegger et moteshow lørdag 14. september i teltet vårt på Dyrsku’n. Her utfordrer vi alle til å delta. Du kan komme til showet i kreativt FK-antrekk, du kan sende det inn til oss, eller om du bor langt unna, kan du sende inn bilde. Antrekk som sendes inn til Felleskjøpet blir selvsagt returnert etterpå, understreker Østby.

Han har mange år bak seg i Felleskjøpet, og har sett mange kreative løsninger.

– Nå ønsker vi å lage et uhøytidelig arrangement med glimt i øyet. Her er det bare å gå i gang og dyrke kreativiteten, sier Østby. De beste antrekkene under det unike moteshowet blir premiert.

Slik sydde Wenche om

I fjor skulle Wenche Bergslid fra Elnesvågen på firmafest med bondetema. Den kreative kjøkkenselgeren skaffet seg en Felleskjøpet-dress.

– Jeg klipte rett og slett til kjolen i ønsket fasong og formsydde den til min egen fasong. Glidelåsen forkortet jeg så det ble en V-hals. Det var viktig å beholde FK-logoen. Jeg fant hvite bånd på en gjenbruksbutikk, som jeg sydde på i bunnen og på lommene framme og bak. I kombinasjon med hvit topp, knesokker og pumps ble det et antrekk som slo virkelig godt an hos både kunder og leverandører, forteller Bergslid.

Etter firmafesten har kjolen til Wenche vært et svært populært objekt for utlån.

Powered by Labrador CMS