Annonsørinnhold

De europeiske økologiske produktene

EU ORGANIC er et prosjekt som fremmer europeiske økologiske produkter i Norge, Sør-Korea og Sveits.

Publisert Sist oppdatert

Konsortiet består av Agricultural Cooperative of Bioproducers fra Vest Hellas, "Bio Net West Hellas" som er koordinator for aksjonen, og Bulgarian Organic Products Association (BOPA). Gjennom en rekke aktiviteter promoteres de europeiske økologiske produktene både fra Hellas og Bulgaria.

Det er betydelige fordeler med økologisk mat fremfor konvensjonelt produserte alternativer. Økologiske landbruksmetoder, som unngår kunstgjødsel og syntetiske plantevernmidler, fremmer ikke bare et mer bærekraftig miljø, men produserer også matvarer med mye essensielle næringsstoffer som antioksidanter og omega-3-fettsyrer. Forskning fremhever at økologiske produkter inneholder færre forurensninger som plantevernmidler og antibiotika, og er rikere på vitaminer og mineraler. Talsmenn for økologisk landbruk hevder at det kan mate den globale befolkningen bærekraftig samtidig som det støtter biologisk mangfold og reduserer miljøgifter. Denne helhetlige tilnærmingen lover en bedre fremtid for planeten vår og dens innbyggere.

Europeiske økologiske produkter produseres under strenge forskrifter, med de høyeste kvalitets- og mattrygghetsstandarder og når så mange forbrukere som mulig, øker produktbevisstheten og gir folk muligheten til å sette pris på deres eksepsjonelle smak.

Ta kontakt med oss for å lære mer om EU ORGANIC prosjektet:

Vår nettside: EU ORGANIC (euorganicproducts.eu)

Facebook: EU Organic | Facebook

Instagram: eu organic (@euorganic.eu)

YouTube: EU Organic - Youtube

Powered by Labrador CMS